17. března 2016 • 22:30

A teď už zápas! Redaktor Sportu potkal soupeře a prošel vážením

Autor: tej, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Půlroční příprava redaktora deníku Sport a Superlife je u konce. František Prachař úspěšně prošel vážením před svým prvním zápasem MMA a nyní už se jeho myšlenky ubírají pouze k blížícímu se zápasu. Poprvé také potkal svého soupeře, studenta Štěpána Kaděru. "Já jsem trémista, nervóznější už být nemůžu," přiznal Prachař. Ten své síly poměří v jednom z předzápasů galavečera Heroes Gate v pátek od 18 hodin.



Na netypický zápas připravoval Františka Prachaře trenér pražského Penta gymu Daniel Barták a po úspěšném navážení prozradil, co se sportovní redaktor za půl roku tvrdé přípravy naučil. "Nevěděl jak přesně chutná rána, teď už to ví. A taky ví, že může někoho sestřelit," nechal se kouč slyšet.

Mediální zájem o zápas nedělá problémy ani jeho soupeři, brněnskému studentovi Štěpánu Kaděrovi: "Já si myslím, že je to super a že to tomuto sportu jenom prospěje. Ten humbuk kolem toho se mi líbí."

Cesta je u cíle: Redaktor Superlife se postaví do klece
Video se připravuje ...

Organizátoři Heroes Gate však těsně před vypuknutím galavečera museli řešit jednu nemilou událost. Vízum na letišti totiž nedostal jeden z taháků večera brazilský bojovník Charles Andrade, který se měl utkat s Eldarem "Yakuzou" Rafigaevem. O očekávaný zápas fanoušci MMA ovšem nepřijdou. Na poslední chvíli se podle serveru czechfighters.cz podařilo sehnat náhradu, tou je Dritan Barjamaj.

Vážení bojovníků před Heroes Gate 16
Vážení bojovníků před Heroes Gate 16

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud